Ириша Блохина соберет на “Олимпийском” много-много женщин

Ириша Блохина

На НСК «Олімпійський», найпопулярнішій спортивній арені 2012 року в Європі, готуються до встановлення світового рекорду! Про це у вівторок, 27 листопада, на прес-конференції про наміри, що відбулась на НСК, заявили організатори акції Микола Васильков та креативна агенція Top Media Communication.

Пресс-конференция в "Олимпийском"«Ми готуємо в Києві унікальну подію, присвячену Міжнародному жіночому дню. Наша мета – зібрати на трибунах «Олімпійського» максимальну кількість жінок, 50-60 тисяч або ж скільки зможе вмістити арена. Оскільки жоден стадіон ще не збирав лише жінок, то ця унікальна подія буде зафіксована не лише Українською, а й світовою Книгою Рекордів Гіннесу. Сподіваюсь, що після нас таку естафету підтримають й інші стадіони», – каже автор і організатор проекту Микола Васильков.

Ириша БлохинаОрганізатори запевняють, що окрім оригінального поздоровлення з 8 березня у проекту є ще одна суспільна мета – показати всьому світу креативність і активність українських жінок.

«Вже з січня ми плануємо промо-тури на підтримку акції у Харкові, Донецьку, Львові, можливо в Одесі та Дніпропетровську, щоб заохотити дівчат з усіх куточків країни приїхати до Києва та провести час не лише цікаво, а й корисно»,  –  ділиться планами на майбутнє Васильков.

Пресс-конференция в "Олимпийском"«Відвідування «Олімпійського» вже давно перестало бути прерогативою чоловіків, – розповідає PR-директор НСК Леся Башняк. – До нас все частіше приходять жінки та цілі родини. Зі свого боку ми проводимо багато промо-акцій для  того, щоб НСК став улюбленим місцем сімейного відпочинку. Тому ми дуже раді, що організатори заходу звернулись до нас з такою ініціативою привітання жінок зі святом».

Ириша БлохинаНа підтримку рекорду буде сформований публічний оргкомітет акції «100 провідних жінок України», в число яких увійдуть діячки культури, співачки, спортивки, акторки , телевізійні ведучі та письменниці. Крім того будуть надіслані окремі запрошення гостям заходу – видатним жінкам світу. Попередню згоду стати членом оргкомітету дали телеведучі Ірина Блохіна, Ольга Фреймут, Лідія Таран, співачки Софія Ротару, актриса Ольга Сумська. Склад комітету буде оголошено на наступній прес-конференції у січні.

«Я дуже вдячна за надану мені честь підтримати усіх жінок України. Зі свого боку я обіцяю зробити все можливе для встановлення цього рекорду. Адже жінки в нашій країні люблять футбол», – запевнила Ірина Блохіна.

Пресс-конференция в "Олимпийском"

Оставить коментарий