Вчора стало відомо, що з життя пішла акторка, яка в дев’яностих була справжнім кумиром молоді — Шеннен Доерті. Акторка померла у віці 53 роки від онкології. Однією з її найбільш відомих ролей є роль Бренди Волш у серіалі “Беверлі-Хіллз 90210”, який в українському перекладі називався “Район Беверлі-Хіллз”. Сьогодні ми пригадуємо 7 найбільш знакових сцен з її участю у цьому серіалі.

1. Бренда у образі Ловерни.

Для Бренди це був справжній виклик — замінити свого брата на роботі у ресторані таким чином, щоб не осоромити родину. Але в неї нічого не виходило, доки вона не вигадала Ловерну — персонажа, який обслуговує гостей ресторану як запальничка! Сцена з виконанням Ловерною пісні “It’s my party” — справжня перлина серіалу!

2. Перший день Бренди і Брендона в новій школі.

Це завжди складно — починати все спочатку у новому місці, де тебе ніхто не знає. Але для Бренди — це чудовий шанс стати ким завгодно! І вона ним скористалася!

https://youtu.be/En2nLQXfgp4?si=5XgiNKPaeEL5vFvk

3. Сцена знайомства Бренди з Діланом.

А ви б наважилися змінити колір волосся тільки тому, що хлопцю, який вам сподобався, подобаються саме такі дівчата? Бренда це зробила, і це була справжня катастрофа!

4. Бренда застукала Келлі з Діланом у ресторані.

Хто ж міг подумати, що ідея Бренди зустрічатися з іншими людьми знайде своє відображення в реальності настільки швидко!

5. Як Бренда познайомилася з Келлі.

Це вийшло випадково: під час розсадки на новий предмет у класі до Келлі підійшла дівчина, яку Келлі не хотіла би бачити біля себе. Тому Келлі звернулася до Бренди, яка з’явилася дуже вчасно!

6. Ділан і Келлі зізналися Бренді, що провели літо разом.

Такого удару Бренда не очікувала! Це одна з найбільш драматичних сцен у всьому серіалі “Beverly Hills, 90210”.

7. Перша ніч Ділана і Бренди.

Це кульмінація першого сезону, яка змусила багатьох дівчат задуматися: чи справді всім так щастить — провести свою першу ніч з коханою людиною?