Пам’ятаєте Альону Вінницьку? Вже декілька роки про неї майже нічого не чутно. Чому вона зникла з публічного простору і чим займалася? Про це вона зірка ексклюзивно розповіла в етері “Сніданок з 1+1”.

У Вінницьої багата творча біографія: мріяла про сцену з малих років, писала вірші і сама вчилася грати на гітарі. У 1993 році створила свій рок-гурт «Останній єдиноріг», а у 2000 році приєдналася до гурту «Віагра», потім працювала як сольна виконавиця.

Але після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Альона просто зникла з інфопростору. Останній її пост в Instagram був у 2022 році! Та сьогодні вона повернулася у інфо простір і має багато цікавого розповісти!

Зараз Альона активно займається волонтерською діяльністю та керує своїм фондом, який допомагає ветеранам війни.

Альона також розповіла про проект «Ветеранська хата», де ветерани можуть відчути себе як вдома. Один з учасників, Олексій Ковалевський, поділився своїм досвідом реабілітації та навчання в університеті Шевченка завдяки підтримці фонду.

Альона наголосила на важливості підтримки сім’ї для ветеранів. Фонд запрошує не лише самих ветеранів, а й їхні родини долучатися до програм, щоб разом пройти шлях відновлення.

https://youtu.be/YNiDgvmyQOQ?si=krd6CwJdueirmMIN

А ще, Альона розповіла, що її чоловік з початком війни пішов у тероборону і зараз займається медичною допомогою та евакуацією поранених. Саме завдяки його досвіду і народилася ідея створити проект підтримки ветеранів.