Сумська та Осадча пройшли шлях Роксолани (ФОТО)

Ольга Сумская и Катерина Осадчая (1)

До 15-річчя легендарного серіалу програма «Світське життя» запросила українську «Роксолану» до Стамбула

Незважаючи на те, що зйомки вітчизняного серіалу проходили у Криму,  виконавицю головної ролі Ольгу Сумську багато чого пов’язує зі столицею Османської імперії.

–                Коли я уперше відвідала Стамбул, а це було років сім потому після прем’єри серіалу, то просто розплакалась біля могили Роксолани, – зізналася акторка. – У мене було таке відчуття, що там лежить дуже близька мені людина…

Ольга Сумская и Катерина Осадчая (2)Разом Катерина Осадча та Ольга Сумська насолодилися теплою турецької осінню та відвідали найважливіші святині: Блакитну мечеть і склеп Роксолани. А ось у Сулейманіє мечеті українки довго не пробули: охороні не сподобалася довжина спідниць Ольги та Каті.

– Мене чоловік попереджав, щоб я одна по Стамбулу не гуляла, – зі сміхом розповіла Сумська. – Боїться, що можуть вкрасти.

Ольга Сумская и Катерина Осадчая (3)Актриса пригадала, як знімалася інтимна сцена першої шлюбної ночі Роксолани і Сулеймана, образ якого на екрані відтворив  Анатолій Хостікоєв – чоловік Наталії Сумської – сестри Ольги.

– У ті часи нічого сміливого не можна було показувати, тому зняти треба було все коректно. Я дуже боялася, що в кадрі раптом опиниться оголене  стегно або груди. І ось Хостікоєв бере мене на руки, а я йому: обережно! А він мені: Тсс! Лежи тихо! Звичайно, Наталя чоловіка ревнувала, я бачила це у неї в очах. І це нормально, значить, ми з ним зіграли переконливо.

Під час прогулянки по Стамбулу Ольга Сумська здивувала оточуючих своїм знанням турецької мови.

-Я люблю тебе! – Палко зізналася вона Каті Осадчій.

– Я теж вас люблю, Ольга, – трохи почервонівши, відповіла телеведуча.

Ольга Сумская и Катерина Осадчая (4)Вдосталь нагулявшись, акторка і телеведуча затишно влаштувалися в ресторані османської кухні. Замовивши турецькі закуски – мезе,  чай і ласощі, Ольга і Катя обговорили найважливішу речі в житті жінки – любов і красу.

– Я колола ботокс і зрозуміла, що посмішка стає ненатуральной. Тоді вирішила, що деякі мої зморшки мені навіть подобаються: вони допомагають виразити емоції на екрані. Звичайно, я робила уколи краси. Ну, а хто їх зараз не робить? Але потім перестала – шкіра звикає. Так що зараз у моєму арсеналі – тільки маски, іноді я їх роблю навіть на знімальному майданчику. І знаєте, зараз я собі подобаюся більше ніж у 29 років, коли знімалася в серіалі «Роксолана».

– Не так давно ви казали, що хочете повінчатися з чоловіком. Ця важлива подія вже відбулася?

– Є такі речі, які повинен робити тільки чоловік. Наприклад, зробити мені пропозицію. Я поки чекаю. Але у мене є правила – я не ставлю чоловікові непотрібних питань, не читаю його смс … Хоча іноді з Борисюком ми просто жахливо сваримося! Буває, справа доходить і до бійок, коли, знаєте, так хочеться обличчя роздряпати! Але це я вважаю нашим колоритом. Без усього цього не було б нашої ідеальної пари. Найчастіше ми сваримося з професійних питань: разом ведемо заходи.  Віталію в цей час не можна робити зауваження або перебивати – його це дратує. Він мені іноді говорить: Я не так щось роблю? Роби сама, знайди собі іншого! А я коли-не-коли та й відповім: ти з цим своїм «знайди собі іншого» коли-небудь договоришся!

На що витратила Ольга Сумська гонорар, отриманий за зйомки в серіалі, яку помилку з подачі Сумської виправили турецькі історики, якого майбутнього бажає своїм дочкам і чому акторка хоче стати міністром культури? Подробиці – у свіжому випуску «Світського життя з Катею Осадчою» 2 грудня, о 22.00.

Текст и фото: Юлия Щербина

Оставить коментарий