АнтитілА та Табула Раса влаштували футбольний двобій на стадіоні НСК Олімпійський (ФОТО)

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (2)

Прохолодний вечірній величезний НСК Олімпійський, монументальна тиша унікальної споруди, надпотужне освітлення. Посеред яскраво зеленого газону, в самісінькому центрі поля група тепло одягнених людей з камерами та різними технічними засобами. Серед них можна помітити Тараса Тополю (АнтитілА) та Олега Лапоногова (Табула Раса). Вокалісти українських рок-гуртів вдягнені у футбольну форму, що є досить необачно, як для такої погоди, а їх суворі погляди в сторону один одного пронизані спортивною злістю та агресією.

Та лише лунає крик «Знято!» від режисера Олексія Веренчика, Тарас та Олег обмінюються дружнім рукостисканням, посміхаються, жартують, хутко вдягають теплий одяг та п’ють чай з шипшиною.

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (3)

Саме в такій атмосфері 16 листопада відбувалися зйомки кліпу на спільну пісню гуртів АнтитілА та Табула Раса під назвою «Полінезійська зима». Знімальний процес було розтягнуто на два дні, один з яких було відведено зйомкам на головній футбольній арені України – НСК Олімпійський.

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (7)За задумом режисеру кліпу, лідери гуртів Тарас Тополя та Олег Лапоногов є непримиренними ворогами на футбольному майданчику і намагаються досягти перемоги всіма можливими засобами. Одним з основних складних моментів, котрі виникли в процесі зйомок, було те, що Тарасу та Олегу постійно було потрібно вдавати злість та агресію по відношенню один до одного, хоча в реальному житті між АнтитілАми та Табулою Расою склалися стосунки пронизані взаємоповагою та симпатією.

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (9)За сценарієм кліпу, головні герої демонструють своє вміння у жонглюванні футбольним м’ячем, та застосовують навички володіння паркуром. В цьому Тарасу та Олегу допомагають дублери – професіонали своєї справи: майстер паркуру Олександр Катеринчук та футбольний фрістайлер Андрій Дунаєвський (команда UkrFreestyle).

Побачити результати спільної роботи українських рокерів можна буде вже зовсім скоро. На початок грудня заплановано презентацію відео «Полінезійська зима» в українському телеефірі та у всесвітний мережі.

Источник: пресс-служба

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (1)

 

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (4)

 

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (5)

 

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (6)

 

нтитілА, Табула Раса съемки клипа "Полинезийская зима" (8)

 

 

Оставить коментарий